Sgodata
 
Så dagens lys første gang i januar 1998, det blev lavet for at kunne vise hvad en hjemmeside, reklamemæssigt kan bidrage firmaer med på intetnettet.
   Lidt om manden bag Sgodata
Mit navn er Steen Østergaard, jeg er 41 år, og bor i Dall Villaby, jeg er oprindeligt udlært pladesmed i 1988. Og arbejdede som smed i 14 år, men efterhånden syntes jeg, tiden var inde til et karierreskifte.
I 1999 har jeg taget en uddannelse som EDB-Tekniker samt blevet CCNA Certificeret. Men i de sidste 3 år har jeg udelukket arbejdet med EDB, da jeg er blevet ansat på Nr Uttrup skole som Netværksadministrator.

 

Til Piskesmældsramte

Hvorfor har vi lavet denne side

Jette østergaard fortæller, at hun den 7 Januar 1994 var indblandet i et trafikuheld, som der har sat sig sine spor, da jeg fik at vide at jeg havde fået et piskesmæld, vidste jeg ikke hvad det var eller hvordan mine fremtidsudsigter ville blive. Det blev ikke bedre af at jeg fik endnu et den 14 juli 1999.  Lægen fortalte at 95% af tilfældende ville blive raske/symtomfri i løbet af et års tid.
Men jeg har fundet ud af at jeg ikke var blandt de 95% og må lære at leve med daglige smerter selvom det er svært, derfor vil jeg gerne videregive mine erfaringer og de oplysninger jeg har indsamlet i tidens løb, til andre i samme sitiuation.